Menu Sluiten

Tickets

Overzicht activiteiten

Kies eerst de activiteit waarvoor je een ticket wil boeken.

Coderdojo april

zaterdag 8 april van 10:00 - 12:00
De Plek / Flik Flak, MarathonloopKom bij ons leren hoe je zelf een spel programmeert op de computer, of een robotje bestuurt, of met elektronica werkt.

Bij CoderDojo kun je alles leren over programmeren. Denk hierbij aan websites, games, apps of zelfs robots! Naast digitale projecten kun je bij CoderDojo ook aan de slag met bijvoorbeeld Arduino of micro:bits om zelf apparaten te bouwen.

Leeftijdsindicatie van 7 tot 17 jaar.


Paasknutselen

zaterdag 1 april van 14:00 - 15:30
Maaspoort Kids ruimte in SCC de SchansHet is alweer bijna Pasen. Bij onze volgende knutselactiviteit gaan we daarom paasdingen knutselen.

Leeftijdsindicatie: 6-10 jaar


Bloempotjes versieren

zaterdag 15 april van 14:00 - 15:30
Maaspoort Kids ruimte in SCC de SchansDe lente komt er weer aan en dan wordt het tijd voor bloemen. We vinden het niet mooi om ze in zo’n saai kaal potje te zetten, dus gaan we de bloempotjes versieren.

Leeftijdsindicatie: 6-10 jaarComputers uit elkaar schroeven

zaterdag 22 april van 14:00 - 15:30
Maaspoort Kids ruimte in SCC de SchansVroeger, toen jullie papa’s en mama’s klein waren, schroefden kinderen wel eens een oude radio uit elkaar. Dat was toen: we doen het nu op de nieuwe manier en dus gaan we computers uit elkaar schroeven om te leren hoe ze in elkaar zitten.

Leeftijdsindicatie: 8-12 jaar


Spelletjesmiddag

woensdag 5 april van 15:00 - 16:30
Maaspoort Kids ruimte in SCC de SchansZit je in groep 5, 6 of 7 en vind je het leuk om samen met een aantal andere kinderen uit de wijk (bord)spelletjes te spelen? Meld je aan en kom dan naar de ruimte van Maaspoort Kids in SCC de Schans.

Leeftijdsindicatie: groep 5, 6 of 7