Menu Sluiten

Koningsdag 2023

— SAVE THE DATE: 27 APRIL 2023 —

Het programma staat en de voorbereidingen zijn zowat helemaal rond.

Het programma start om 12 uur.

Alle kinderen kunnen bij de kraam van Maaspoort Kids een stempelkaart halen. Daarmee kunnen ze drinken, iets lekkers en een heerlijke loempia halen.

We gaan om 12 uur beginnen met het opstellen van de fietsen voor de versierde fietsenparade (of al het andere dan kan rollen). De parade start om kwart over 12. We rijden een rondje om de velden heen en komen weer terug op het veld voor Merlijn en stellen dan alle deelnemers op zodat de jury de fietsen goed kan beoordelen. Volg de aanwijzingen van de Maaspoort Kids vrijwilligers. Om kwart over 1 is de prijsuitreiking op het podium voor Merlijn.

Hallo Kids Radio voorziet ons de hele middag van gezellige muziek en Dans&Sparkle zal twee keer (om 1 uur en om 2 uur) een dansje uitvoeren. Het zou leuk zijn als jullie gezellig meedoen!

Na de fietsparade kan de kleedjesmarkt ook van start gaan. Kinderen kunnen hier hun spulletjes verkopen. We hopen dat jullie goede zaken doen.
Nemen jullie na afloop alles wat overblijft weer mee naar huis en ruimen jullie je plekje ook weer netjes op. Vorig jaar ging dat fantastisch.

Er staan verschillende toestellen en spellen op het terrein, veel plezier daarbij.
Volg wel altijd de aanwijzingen van de vrijwilligers van Maaspoort Kids.

Op het terrein is frisdrank te koop bij de stand van Maaspoort Kids en Viet Snacks en Döner Master zijn er voor een lekkere hap.

Om 4 uur gaan we afsluiten.

We hopen op een gezellige middag met alle kinderen uit de Maaspoort.
Duimen jullie allemaal mee voor een Koningsdag met mooi weer?