Menu Sluiten

Nieuwe voorzitter

Linda van Bijnen volgt Martijn Quaedvlieg op. Martijn heeft er dan drie jaar voorzitterschap opzitten en zegt hierover: “Er is een tijd van komen en van gaan, en aangezien mijn eigen kinderen ondertussen ook alweer wat ouder zijn is de tijd van gaan aangebroken.”Martijn begon in een lastige periode met zijn voorzitterschap. Een mooie ruimte voor de stichting in het winkelcentrum ging niet door en corona gooide alles op slot. De corona-periode maakte creatief en er werden online activiteiten aangeboden, waaronder knutselen, workshops en een eindejaarsquiz.

Over de periode daarna zegt Martijn: “Ondertussen zijn de wolken weer opgetrokken. Ik zie nu weer allemaal mooie dingen van de grond komen en is er ook bij de organisatie en begeleiders steeds meer nieuwe aanwas gekomen.

We kunnen weer als vanouds leuke dingen organiseren waarbij activiteiten als Koningsdag, Sinterklaas en Carnaval toch wel de hoogtepunten zijn.”Op de grote evenementen kwamen in 2023 meer dan drieduizend kinderen en (groot)ouders af. Daarnaast hadden we ook 55 kleine activiteiten met ruim 350 deelnemers. Van knutselen tot Kung Fu en van LEGO tot programmeren.

Een prachtig resultaat mogelijk gemaakt alleen maar vrijwilligers en natuurlijk onze trouwe sponsoren!Martijn blijft nog wel lid als algemeen bestuurslid. Inmiddels hebben zijn dochters ook het vrijwilligers-virus te pakken. Zij helpen vaak mee met kleine en grote evenementen. Martijn ziet de toekomst van Maaspoort Kids positief tegemoet: “Linda was al geleidelijk taken van me over aan het nemen, en op basis van wat ze de afgelopen tijd heeft laten zien heb ik er alle vertrouwen in dat Maaspoort Kids onder haar leiding weer een mooi nieuw hoofdstuk tegemoet gaat.”

Linda is al langere tijd betrokken bij Stichting Maaspoort Kids. Eerst als gewone vrijwilliger en sinds kort als bestuurslid. Haar ambitie beschrijft ze als volgt: “Samen met alle betrokken vrijwilligers de bekendheid, het opgebouwde netwerk en de georganiseerde activiteiten verder uitbreiden. Zodat alle Maaspoort Kids met veel plezier en mooie herinneringen terug kunnen denken aan de periode dat ze opgegroeid zijn in onze wijk.”

Heb je leuke ideeën, suggesties of initiatieven? Dan zijn die overigens altijd welkom, mail naar info@maaspoortkids.nlEen hele fijne jaarwisseling gewenst.